MENU CLOSE

over ons

Wij laten dingen bewegen. We zorgen voor sterk gepersonaliseerde animatiefilms, voor een brede waaier aan toeschouwers en doeleinden.

Elk element van het creatief ontwerpproces wordt op maat gemaakt naargelang de noden van het project. Zo kunnen wij en de mensen met wie we werken het verhaal zo meeslepend, efficiënt en persoonlijk mogelijk vertellen.

We zijn thuis in tal van visuele stijlen en technieken, zowel handgemaakt als digitaal: 2D, 3D, stop motion. Onze favoriete verhaalelementen zijn natuurwetenschappen (¹), bizarre droomachtige humor en kleurrijke werelden vol unieke personages.

Mochi Motion is gevestigd in Gent, België. Neem gerust contact op via hello@mochimotion.be of een bericht op een sociaal platform naar keuze.

(¹) Waaronder, maar niet beperkt tot schattige beestjes.

These are some of the studios and clients we've had the pleasure of working with:

Mochi

Van Wikipedia:

Mochi (Japans: 餅, もち) is Japans rijstgebak gemaakt van mochigome, een soort kleefrijst. De rijst wordt tot een pasta geplet en vervlgens gekneed tot de gewenste vorm.

Sommige soorten mochis smaken wat "speciaal", maar de meeste varianten zijn superlekker.

Liesbeth Eeckman (BE, 1991)

is een animatiefilmmaker die in Gent woont en werkt. Ze studeerde af aan het KASK in 2016, met een masterdiploma Animatiefilm. Voordien studeerde ze grafische kunsten aan dezelfde school. De invloed hiervan is te herkennen in de diverse grafische stijlen en technieken die ze gebruikt in haar films.
Haar werk wordt gekenmerkt door een sterke interesse in natuurwetenschappen, vooral gedragspatronen van dieren.
Haar afstudeerfilms, de 2D geanimeerde zoo-docu Biotopia en het stop motion katten-en-dinosaurussen spektakel Kitten Instinct werden vertoond op tal van filmfestivals wereldwijd.

Joel Rabijns (BE, 1986)

behaalde zijn diploma als Interaction Designer in 2008 en als Filmmaker in 2013. Zijn werk voor het intern videoproductiehuis van de KU Leuven liet hem kennismaken met animatie in de context van wetenschap en grafisch ontwerp. Naast zijn werk als freelance motion designer realiseert hij live action fictiefilms samen met Yves Sondermeier. Hun eerste langspeelfilm The Thingy: Confessions Of A Teenage Placenta werd in verschillende edities op de markt gebracht door cult labels Zeno Pictures en Troma Entertainment.